Monday, February 07, 2005

Seks itu sedap ya

Benci pada IS (06/feb)
Hari nier letih sangat gara-gara pergi music tech dan berprojek. bangun setelah jam menjecah jam 5.00 petang. Masa tengah berangan dapat pula called ezel ajak mak ke semarak, good idea tuh so ambil dia dan terus melihat suasana disana selepas dah berkurun tak jejak kaki. Orang agak ramai dan macam biasa bisikan nakal tu dah jadi sinonim apatah lagi sejak dua menjak nih ezel asyik melaram dengan wigs pelbagai... vogue kau noks!
malam nier siap ala kadar since abg is nak jumpa, but sentapzzzzzz biler last minutes dia bagitahu tak jadi! alasannya kikilala dia ajak tidur dirumah~!Masa dapat sms dia mak rasa macam nak cabut jer wig dan balik rumah, tapi pepikir buat habis make-up mak jer calit sana sini kalau tak melihat pasaran saham semasa mak di ciksit. Suasana agak meriah but pepondenz yang datang buat pose maut dalam kereta,cuma ada sorang dua pondenz yang kejung buat catwalk ala-ala lion dance. Daripada few guys yang datang mengayat mirch teruja dengan sorang mamat nier, cute muka dia but badan biasa saja. Mr X nier berasal dari penang masa dia peluk-peluk mirch, i dah rasa yang batang dia dah stim. Tetiba ajer datang sebuah kereta wira, arg teruja juga, dia dah beri signal suruh mirch masuk kereta pada masa tu tengah bermesra dgn Mr X. Sebelum beredar mirch sempat berborak dengan MR Y (kereta tu) yang dia nak main dengan mirch, oleh kerana mamat nier my taste jugak i cakap dia kena tunggu dalam 40 minit sebab mirch nak pergi minum dengan X tadi. Pada mula dia tak percaya but kalau nak jugak harus tunggu mak datang semula ke situ. Mak gerak dari ciksit sudah pukul 1.30 pagi bersama mr x, adik manja dia biasa sajer cuma yang tak best cepat sangat air tambuni dia keluar, mirch belum klimaks dia dah ejuksi.
Selepas tamat permainan mirch bergegas semula untuk berjumpa dengan mr y. Dia dah setia menanti so without bermukadimah dia follow ke rumah. Sebenarnya mamat nier datang dengan member dia yang perut mengalahkan daddy so i tak kuasa nak melayan. Kesian dia menurut si Y kawan dia nak juga but tak ader siapa yang mahu berprojek so u olls dapat agak ler how buncit perut dia. Dengan Y lebih enjoy, kami melakukan dengan suasana yang cukup romantik dan diiringi lagu syahdu syahdan. Mirch beriya-iya memujuk Y untuk diambil gambar yang pada mulanya menolak, takut disebar ke dalam internet (macam tahu-tahu jer mamat nier). Selepas meyakinkan yang gambar tu sebagai kenang-kenangan dia pulak yang over nak pose, sesuatu betul. Untuk pusingan pertama mirch cikloi hingga keluar air dia yang mana hanya mengambil masa 5 minit, Y sendiri mengakui yang pertama dia memang cepat pancut. untuk second times kami mula bercucuk tanam di taman larangan. Lazat juga dia main cuma fikiran dia terganggu biler teringat kawan dia yang chubby tu sedang tunggu. Mereka dah janji untuk berjumpa semula di Petronas selepas sejam. Sekarang dah sejam lebih dia disini, tanpa ejuksi untuk kali kedua kami menamatkan permainan. Mirchpun tak kisah since air tambunipun dah keluar, takader regret sangat.
Asyik-asyik boy (07 feb)
malam nier membeli barangan rumah kat carrefour di wangsa maju. Ramai betul manusia yang menghabiskan duit disini malah waktu perniagaan dilanjutkan hingga jam 12 tgh malam. Masa minum di satu gerai tu(kita orang tak tahu yang kedai tu nak tutup), ada ker kakak yang berniaga berniaga tu cakap kau orang nak yang abang yang mana satu (kebetulannya memang kami singgah disitu kerana ada abang-abang yang amat mak taste sedang minum). Kekwat betul akak nier but dia open minded dan dah kenal ezel sebelum nih.
Biler sampai rumah si boy called, dia nak ajak makan sambil xxx. kami dah lama tak jumpa hampir dua minggu so bagus juga dapat bermesra sekali sekala. Dengan boy memang di akui yang budak 18 tahun nier kira expert bab fucking nih dan dia tak pernah menghampakan mirch biler belayar dan ditambahkan lagi dengan saiz batang dia yang cukup menyelerakan. Yang mirch kelakar dia bertanya "awak malam nier kenapa tak buat sesi bergambar pula, boy dah sedia nier". Sesuatu yang tak mirch duga dia bercerita yang sekarang dia tinggal dengan sorang nyah yang baru melacurkan diri di Chow Kit sejak dua bulan yang lalu. Semalam nyah tu pergi selatan thailand nak buat operation tetek, berdasarkan gambar mirch andaikan nyah tu agak cantek. Mirch tak ader nak jelouspun cuma i perlu tegaskan yang i tak suka melibatkan diri dengan mana-mana jantan yang i ketahui involved dengan nyah pelacur, fukeyy pelacur atau sewaktu denganya. Mirch rasa tak selamat dan entah sukar nak dikata. Yang pasti cukup setakat ini hubungan dengan boy.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home